Constantin Budescu Fcsb

E incredibil ce se. Constantin Budescu 32 from Romania Damac FC since 2020 Attacking Midfield Market value.


Nicolae Stanciu

Mijlocaşul s-a dat de gol pe reţelele de socializare.

Constantin budescu fcsb. Telenovela revenirii lui Constantin Budescu continuă. Constantin Budescu mai aproape de FCSB decât de CFR. Eduard Stancioiu Ionut Larie Valerica Gaman Artur Jorge si Cristian Tanase carora FCSB le multumeste pentru contributia avuta in.

Gol marcat de Constantin Budescu în FCSB - Viktoria Plzeň 2-225072017. Valeriu Răchită 51 de ani apropiat al lui Costantin Budescu 32 susține că mijlocașul va încasa un milion de euro anual la echipa din Qatar la care merge odată cu despărțirea de Damac. Mijlocasul in varsta de 29 de ani a semnat joi seara contractul cu noul sau club si se adauga astfel listei de jucatori care au parasit clubul nostru in aceasta vara.

Astfel Becali negociază intens de câteva zile bune cu fostul mijlocaș al Astrei iar mutarea se poate finaliza în chiar orele următoare. Mijlocașul nu s-a înțeles cu formația din Qatar cu care era în negocieri astfel că ia serios în calcul o revenire în Liga 1. Ce indicii a oferit mijlocașul în ultimele ore.

Revine Constantin Budescu la FCSB. Constantin Budescu a fost inlocuit din nou la pauza iar mijlocasul in varsta de 29 de ani a ajuns la capatul rabdarii. 150m Feb 19 1989 in Urziceni Romania.

Jucătorul pare că își dorește să revină în curtea vicecampioanei lansând indicii în acest sens în mediul online. Ce indicii a oferit mijlocașul în ultimele ore. Mijlocașul a revenit în atenția FCSB după ce a intrat în dizgrația șefilor de la Damac conform Asro.

Gigi Becali a anunțat că Constantin Budescu e aproape de o revenire la FCSBCe-i doi sunt în negocieri tot m-ai avansateDupă ce negocieriledin Arabia au pi. Constantin Budescu tentat cu un salariu de nerefuzat. Internaționalul român este dorit la FCSB de către Gigi Becali mai ales după plecarea lui Olimpiu Moruțan.

Însă jucătorul francez nu dorește să plece de la FC Botoșani în acest moment. FCSB și CFR vor fi nevoite să se recunoască învinse. Constantin Budescu 32 de ani a evoluat timp de un an pentru FCSB în perioada 2017-2018.

Constantin Budescu FCSB. Mihai Stoica a mărturisit și faptul că FCSB a făcut o ofertă oficială celor de la FC Botoșani pentru Hervin Ongenda. Nici Hervin Ongenda nu vine la FCSB.

CFR Cluj a dorit în trecut să-l transfere pe Constantin Budescu fostul jucător al celor de la FCSB dar a pus o condiție. Constantin Budescu s-ar putea întoarce în Liga 1. Constantin Budescu a evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018 atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab.

Iuliu Mureșan fostul președinte al grupării din Gruia a spus la vremea respectivă că l-ar aduce pe Budescu dacă acesta va costa un milion de euro. Internaționalul român ar putea fi lovitura verii pentru Gigi Becali la FCSB mai ales că acum l-a vândut și pe Olimpiu Moruțan de pe urma căruia va încasa 42 milioane de. Ia un milion de euro pe an.

Dorit de FCSB Constantin Budescu și-a stabilit destinația. FCSB face o nouă tentativă în speranța că-l va putea transfera pe Constantin Budescu. Constantin Budescu tentat să revină la FCSB Mijlocașul Constantin Budescu are pe masă oferta lui FCSB la care trebuie să dea un răspuns până la finalul acestei zile.

Revine Constantin Budescu la FCSB. Constantin Budescu e tot mai aproape de FCSB. FCSB anunta oficial transferul lui Constantin Budescu la gruparea saudita Al Shabab Riad.

Constantin Budescu 32 de ani este la un pas de revenirea la FCSB. Budescu nu face parte din planurile clubului și încearcă să-și rezilieze contractul. Constantin Budescu 32 de ani a reușit să se salveze de la retrogradare în sezonul precedent cu Damac în Arabia Saudită iar acum ar putea reveni în Liga 1.

FCSB negociază cu Constantin Budescu. Din informațiile Digi Sport Gigi Becali i-a făcut deja o ofertă clară lui Budescu iar talentatul playmaker trebuie să ofere un răspuns în cursul zilei de astăzi. Din informațiile Digi Sport Gigi Becali i-a făcut deja o ofertă clară lui Budescu iar talentatul playmaker trebuie să ofere un răspuns în cursul zilei de astăziFinanțatorul de la FCSB i-a propus jucătorului un contract pe un an cu salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200.

FCSB grupare patronată de omul de afaceri Gigi Becali este aproape să dea lovitura în Liga 1 și să îl aducă pe mijlocașul atât de dorit Constantin Budescu. Impresarul acestuia Florin Lovin spune ca e incredibil ce se intampla si ca jucatorului a ajuns chiar sa nu-l mai intereseze din cauza atitudinii antrenorului si patronului. CFR Cluj și FCSB îl vor.

Mijlocaşul este dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB iar acesta dă semne că mutarea se poate realiza în scurt timp.


Razvan Marin Standard Liege


Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football


Biletul Zilei Fotbal Din Liga 1 Cu 50 De Lei 22 10 2017 Football Football Wallpaper Sports


Futbol Panosundaki Pin


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Pin On Fotbal Naționala Romania


Marcus Rashford Marcus Rashford Manchester United Fictional Characters


Pin By Allforyou On Steaua Fcsb Red And Blue 2 Colours Wrestling


Pin Na Doske Futbol


Pin On Football Crests


Harlem Gnohere Fcsb Jucătorul Meu Preferat De La Steaua Football Wallpaper Sports Football

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel